weblog contact

Weblog

Nieuw bestaan!

Ruben Smit | 30-06-2010

In korte tijd is er veel voor mij veranderd. Ik ben in krap een half jaar tijd veranderd van fotograaf in filmer. Dat is precies de reden waarom ik zo weinig foto's meer 'blog'. Ik maak er gewoon bijna geen! Op dit moment druk met een beeldbank voor natuurvideomateriaal. De eerste opmaak gezien en het begint er al super uit te zien. Een beeldbank waar je dus hoge resolutie (HD, 1280x720 pix) filmbeeld kunt vinden en downloaden...een primeur in (natuur-)filmend Nederland lijkt me!

Tussen de bedrijven (filmen) door schiet ik nog wel eens fotootje (..) zoals deze steenuil die net wakker is en de wereld in kijkt. Met Eos 7D, 244 mm (van Sigma 50-500 OS, ja deze lens is super, en helemaal om mee te filmen!), iso 1250, f6.3, 1/125 sec vanaf statief en uit schuilhut.

Net ook de eerste lading boekjes binnen van mijn nieuwste boek 'Zo word je National Geographic Junior fotograaf!'. Dit boek komt uiteraard in mijn webshop en ik wil er nog een 'bladerbare pdf' op zetten. Er is nog veel meer te melden maar snel door met mijn nieuwe agenda (en drie andere boeken...)

 

Fotogroet, Ruben

foto bij weblog bericht

RSS feed