weblog contact

Weblog

Therapie

Ruben Smit | 14-08-2012

De afgelopen maanden ben ik superdruk geweest als veldregiseur van de bioscoopfilm 'De Nieuwe Wildernis'. Letterlijk geen moment rust en al helemaal niet voor fotografie. Dat is best spijtig want ik hierdoor mijn blog niet meer vullen! Voor iedereen die mij op voet wil blijven volgen bij het maken van de film verwijs ik vriendelijk door naar www.denieuwewildernis.nl of nog beter naar: http://www.facebook.com/#!/denieuwewildernis.

Dan toch nog fotonieuws! Ik speel (en met mij anderen) om de serie 'Natuurfotografie in de praktijk' (deel 1: Nederlandse Landschappen) een vervolg te geven. Daarover later meer.

En ten tweede, ik heb tijdens mijn vakantie weer op therapeutische basis mijn 6x7 Pentx middenformaatcamera opgepakt. Met rolletjes van 10 opnamen op dia....! Heerlijk, wat een diepte, kleur en sfeer! Ogenschijnlijk niet spectaculiar maar voor mij zoveel beter dan het meeste van mijn digitale beelden!!! En... ook deze verzameling beelden van ruim 10 jaar fotografie komt in boekvorm uit! Wel nog even wachten!

Hier een voorproefje, 'Zwaan in uiterwaard': Pentax 67II, 45 mm, Fuji Velvia iso 100, statief, iets van f4, 1/20 sec.

foto bij weblog bericht

RSS feed